Cautare

1356 de rezultate pentru "pastor marius stroia" (2.60 secunde)
El da ca exemplu un teolog baptist, Hal Ostrander, pastor la o biserica din Georgia, care se opune evolutionismului, dar care ar accepta existenta fiintelor de pe alte planete.
De atunci se spune despre Craciun ca a inceput sa imparta cadouri oamenilor, incercand sa-i faca pe toti fericiti. O alta legenda, inspirata de povestea magilor, vorbeste despre un pastor batran, care avea un caine credincios.
Ca persoana profana, este un om batran, un pastor batran cu barba de omat, vecin cu Mos Ajun, fratele sau mai mic.
In acest interviu, Walker, fost pastor, a recunoscut ca el ramane deschis si catre posibilitatea ca nu exista explicatii usoare pentru FAN, sau ca raspunsurile ar putea schimba modul in care umanitatea percepe universul cunoscut.
Altii au uzat de toate mijloacele permise si nepermise de morala crestina si de statutul de pastor de suflete pentru a intra in gratiile stapanilor lumesti.
Un pastor de suflete ortodox si un redescoperitor al traditiilor populare si fauritor al unei culturi inedite - cultura gastronomica populara.
Atunci cand interesele i-au determinat pe unii sa-si schimbe votul la alegerile din noiembrie, "vechea garda" a reactionat si a propus infiintarea celei de-a doua mitropolii ardelene cu sediul la Cluj, avandu-l ca pastor pe Inaltul Bartolomeu.
Aici, bucovinenii, avandu-l drept pastor pe Inaltul Pimen, profitand de eminenta retrocedare a padurilor bisericesti, gandesc sa nu mai imparta darul cu nimeni si sa-si declare autarhia desprinzandu-se de eparhia-muma si sa se proclame mitropolie de sine statatoare.
Gica Hagi a avut o interventie in cadrul emisiunii Fotbal Club in care a vorbit despre lupta la titlu, despre ofertele primite pentru jucatorii de la Farul, dar si despre declaratiile facute recent de Gigi Becali.
Marius Chelcu, Institutul de Istorie "A.D. ... Marius Costa, DrMed; ... Marius Ghilezan, scriitor; ... Marius Oprea, directorul Departamentului de Investigatii Speciale, Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoriei Exilului Romanesc;
De asemenea, Romania libera, fost organ al Frontului Democratiei si Unitatii Socialiste, apare la 23 decembrie 1989, iar printre colaboratori se numara Ion Pavelescu, Bogdan Ficeac, Emil Munteanu sau Marius Georgescu.
Pe pagina de Facebook Deci Se Poate, a aparut stirea ca Mihai Gainusa, Marius Vintila si Laura Ivancioiu se reintorc la radio. ... Mihai Gainusa, Marius Vintila, Laura Ivancioiu, Bogdan Stratula, Mihai Dinu, Marius Chivu, Ana Maria Adam.
Consilierul premierului si totodata presedinte al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului, istoricul Marius Oprea (foto), a afirmat in revista a€žApropoa€œ ca fostul presedinte al RomA¢niei, Ion Iliescu, are o mare problema:
Presedintele executiv al PD, Adriean Videanu, a declarat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca Biroul Permanent National va discuta cazul senatorului Marius Marinescu "la momentul oportun", si ca nu s-a primit inca raportul Comisiei de Etica si Litigii pe acest subiect.
Presedintele Consiliului Judetean Cluj, liberalul Marius Nicoara, a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa ca il va actiona in judecata pe deputatul PIN Cozmin Gusa care a declarat ca este cercetat penal de DNA.
Astfel, Marius Stan va fi "aruncat" oficial in cursa pentru fotoliul de primar, maine seara, in cadrul Galei premiilor PNL, festivitate ce se va derula sub cupola Teatrului Muzical "Fani Tardini".
Purtatorul de cuvant interimar al PSD, Marius Lazar, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca PSD va decide, miercuri, la Consiliul National, asupra unei eventuale aliante cu PC, dupa ce luni si marti cele doua formatiuni politice vor discuta despre acest lucru.
Potrivit lui Marius Ionescu, directorul tehnic al Primariei Targu Jiu, suprafata totala prevazuta in proiectul de infrumusetare este de 26.690 de mp, din care s-au finalizat lucrarile pe 13.617 mp.
Spunem asta pentru ca directorul adjunct al ITM Constanta, Marius Ciobanu (foto), care fusese injurat la momentul controlului de catre administratorul "Quadro Industries", a primit scuzele de rigoare.
Jos bastoanele de pe sindicalisti!", a strigat, de la tribuna mitingului, presedintele CNSLR Fratia, Marius Petcu, catre jandarmii ale caror efective au fost suplimentate.
google-analytics.com